“Sisak je savršeno mjesto za uspješnu proizvodnju…”

zaposlenih u Sisačko moslavačkoj županiji

gospodarskih subjekata

mladih govori strane jezike

“Naša tvrtka odabrala je upravo Sisak kao idealno mjesto za postizanje poslovnih ciljeva i svoje sjedište za tržište Europe. Uz povijesno uspješan sektor industrije i dostupnost srednjoškolskog i visokoškolskog obrazovanog tehničkog osoblja, Sisak je savršeno mjesto za uspješnu proizvodnju.”

Matt D. Sertić, Predsjednik, Applied Ceramics, SAD

“Pokušavamo stvoriti ugodnu i poticajnu radnu okolinu, a kroz ulaganje u profesionalni razvoj naših zaposlenika, želimo postići da tvrtka postane poželjan poslodavac. Svjesni činjenice da su djelatnici naša snaga i pokretač razvoja, omogućavamo im da se fokusiraju na područja interesa te na taj način daju svoj maksimum i doprinose razvoju cijele tvrtke.”

Darko Baljak, direktor Hipp Hrvatska d.o.o. , HIPP Njemačka

“Dvostruki zadatak je pred nama, a to je jamčiti inovativnost i najvišu kvalitetu proizvoda. Sve veći broj zadovoljnih korisnika predstavlja istinsko priznanje našim naporima, ali također predstavlja i buduće obaveze.”

Jerko Jakšić, Pharmas d.o.o. predsjednik Uprave, Švicarska

BDP (2017.) – 48,700 milijardi € • BDP po stanovniku (2017.) – 11 806 € • Robni izvoz (2017.) – 13,98 milijardi € • Prihodi od turizma (2017) – 9,49 milijardi € • Prosječni tečaj (2017.) HRK/EUR – 7,46; HRK/USD – 6,62