Pozivi za javnu nabavu

U nastavku je pregled poziva za javnu nabavu koja se provodi na području Europske unije, Europskog gospodarskog prostora i šire. Istražite mogućnosti koje Vam nude baze domaćih i europskih institucija te krenite prema osvajanju stranih tržišta.

ELEKTRONIČKI OGLASNIK JAVNE NABAVE U RH

Jedinstveni portal postupaka javne nabave u RH, uz mogućnosti praćenja objava javne nabave dvije države članice EU – Slovačke i Slovenije. Svim zainteresiranim subjektima omogućeno je besplatno pretraživanje, pregledavanje i preuzimanje objavljenih objava javne nabave i/ili koncesija te pripadajuće dokumentacije, a uz pretplate su dostupne i napredne mogućnosti pretraživanja, obavještavanja i automatizacije procesa.

JAVNA NABAVA U EU

TED pruža besplatan pristup poslovnim prilikama iz Europske unije, Europskog gospodarskog prostora i šire, a obavijesti se mogu pretraživati prema zemljama, regijama, djelatnostima itd. Godišnje se u ovoj bazi objavljuje više od 700 tisuća obavijesti, uključujući preko 200 tisuća poziva na dostavu ponuda.

NABAVE U OKVIRU EU PROJEKATA

Istražite natječaje za nabavu koji se provode u okviru EU projekta na području Hrvatske. Natječaji se mogu pretraživati prema mjestu realizacije, nazivu projekta, nazivu tvrtke te roku dostave ponuda, što omogućuje jednostavniju navigaciju i pronalazak odgovarajućeg poziva.

JAVNA NABAVA U SVIJETU

Baza natječaja za javnu nabavu iz cijeloga svijeta koju putem sustava DKP prikuplja i objavljuje Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

JAVNA NABAVA U TREĆIM ZEMLJAMA

Access2Procurement je nova platforma koju je razvila EU, a namijenjena je malim i srednjim tvrtkama koje imaju ograničen pristup tržištima trećih zemalja. Za sada su dostupne informacije o javnim natječajima u Kanadi na koje se mogu javljati tvrtke iz EU, ali će se baza s vremenom proširiti i na druge zemlje.